IC Geoss

Izobraževalni center GEOSS d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 2

1270 Litija

 

 

Tel.: 01 8980-570

Mob.: 031 759-355

 

Delovni čas referata

Naša lokacija

Logo EKP socialni sklad SLO

MIZS slo

Prijava za udeležence

PREDSTAVITEV IZOBRAŽEVALNEGA CENTRA GEOSS D.O.O.

Logotip Izobraževalnega centra Geoss d.o.o. od 1.1.2014 dalje:

geoss logo novi

Izobraževalni center Geoss d.o.o., Litija je center, katerega glavna dejavnost je izobraževanje odraslih. Nasledil je Ljudsko univerzo Litija z več kot 50-letno tradicijo na področju izobraževanja odraslih. Naš ustanovitelj in lastnik je Občina Litija.

Izobražujemo ljudi najrazličnejših poklicnih, socialnih in starostnih struktur, s prav tako zelo različnimi željami in potrebami. Odraslim torej nudimo znanje za poklic, kariero, prosti čas in osebni razvoj. Z vedno aktualno programsko ponudbo sledimo potrebam v lokalnem okolju in se prilagajamo spremembam. V različne izobraževalne programe na našem centru je vsako leto vključenih med 700 in 1000 odraslih.

Pri nas lahko dokončate osnovno šolo, srednjo šolo, lahko pa tudi nadaljujete v šestih različnih višješolskih strokovnih programih. Naučite se lahko različnih tujih jezikov, pridobite potrebna računalniška znanja ali pa razvijate različne ročne in ustvarjalne spretnosti.

Zaposleni na našem centru smo vztrajni in predani svojemu delu, zato smo v zadnjih letih postali sodoben izobraževalni center z bogato programsko ponudbo, ki jo nenehno dopolnjujemo.

Naše delo je profesionalno, odnosi z ljudmi pa pristni in sproščeni. Radi delamo z ljudmi in za ljudi, zato se mnogi vedno znova vračajo k nam po nasvet ali vzpodbudo.

Naše vodilo je kakovostno delo, zato smo se odločili, da izboljšamo naš cilj z vključitvijo v projekt POKI.

 

Vabljeni k ogledu naše PUBLIKACIJE za šolsko oz. študijsko leto 2016/2017:

 ARHIV PUBLIKACIJ:

 Naslovnica 14 15

 Naslovnica 15 16 1