IC Geoss

Izobraževalni center GEOSS d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 2

1270 Litija

 

 

Tel.: 01 8980-570

Mob.: 031 759-355

 

Delovni čas referata

Naša lokacija

Prijava za udeležence

Teden vseživljenjskega učenja 2017

logo TVU 2017


Teden vseživljenjskega učenja 2017 bo potekal od 12. maja do 21. maja, razširjen termin pa vse

do 30. junija 2017.

Že dvaindvajseto leto zapored bo v maju in juniju po vsej Sloveniji potekal Teden vseživljenjskega učenja 2017 (TVU), ki ga sestavlja več kot 10.000 različnih dogodkov.  Izobraževalni center Geoss d.o.o. je že osmo leto zapored območni koordinator prireditev TVU.

TVU je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Prireja se v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. Koledar vseh letošnjih prireditev TVU se nahaja na spletni strani TVU. Koledar najdete TUKAJ.

Posebnost letošnjega festivala učenja je sedem skupnih akcij: Moč in radost učenja, Erasmus+ ni mus, pomaga pa!, Parada učenja – Dan učečih se skupnosti, Učenje in kultura z roko v roki, Dan starejših – Čili, zdravi, informirani in dejavni, Radi pišemo z roko, Z učenjem do zdravja. Več o skupnih akcijah si lahko preberete na TUKAJ.

Izobraževalni center Geoss d.o.o. bo sodeloval v šestih skupnih akcijah, in sicer  Moč in radost učenjaErasmus+ ni mus, pomaga pa!, Učenje in kultura z roko v roki,  Dan starejših – Čili, zdravi, informirani in dejavni, Radi pišemo z roko in Z učenjem do zdravja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodkih, ki smo jih v sodelovanju s partnerskimi organizacijami pripravili za vas. Koledar dogodkov, ki jih koordinira IC Geoss si lahko ogledate spodaj: