Powerpoint s spretnostmi nastopanja

KAJ BOSTE PRIDOBILI S TEČAJEM?

  • Dosegli boste preboj v sposobnostih prepričevanja in skupinskega komuniciranja.
  • Svoje poslušalstvo boste znali navdušiti prek vseh zaznavnih kanalov in jih tako z lahkoto pridobili na svojo stran.
  • Se tudi vam zdijo prezentacije brez repa in glave neprimerne? Na tečaju boste osvojili tehniko za učinkovito vsebinsko in grafično ureditev predstavitve.
  • S skladno postavitvijo slik, izdelavo ličnih diagramov in uporabo privlačnih animacijskih učinkov boste udeležencem vtisnili sporočilo na najboljši možni način!

 

CILJ TEČAJA

Glavni namen tečaja je:

  • Samostojno izdelati učinkovito predstavitev v programu PowerPoint.
  • Naučiti se pravilne uporabe barvnih kombinacij, pisav in razporeditve.
  • Izdelati strukturirana besedila in jih opremiti z grafikoni, diagrami, slikami in tabelami.
  • Izkoristiti bogat nabor animacijskih učinkov, ki jih nudi PowerPoint in tako povečati odziv udeležencev.

 

KRATEK OPIS TEČAJA

Ponujamo vam tečaj, kjer se boste naučili izdelati kvalitetno predstavitev s pomočjo programa PowerPoint in ob tem spoznali, na kaj je potrebno pri izdelavi predstavitev še posebej paziti. Prikazali vam bomo tipične oblikovne napake in vam predstavili strokovne smernice za izdelavo predstavitev. V vaše prezentacije boste po tečaju vnesli pravila oblikovanja in načela pedagoško – andragoške didaktike, s čimer boste dodatno ojačali moč in prepričljivost predstavitev.
Vaše predstavitve bodo odslej s premišljeno obliko, primerno vsebino in vašim dodatnim znanjem vzbujale v poslušalcih pozitivne občutke in odzive.

 

KOMU JE TEČAJ NAMENJEN?

Vam, ki se ukvarjate s promocijo ali trženjem
Če želite svoje izdelke, storitve ali zamisli še bolj uspešno prodajati, vam priporočamo, da to storite s kakovostno predstavitvijo, ki jo pripravite v programu PowerPoint.
Vam, ki vodite predavanja in seminarje
Na delavnico ste vabljeni profesorji, učitelji, redni in občasni predavatelji, torej vsi, ki v okviru svojega dela izvajate tudi predavanja. Svoja predavanja želite še izboljšati in podpreti z informacijsko tehnologijo, ki vam omogoča doseganje večjih učinkov pri poslušalcih.
Vam, ki ste vodje skupin, managerji,…
Poročanje, prepričevanje in osveščanje poslovnih partnerjev, uprave, lastnikov ali sodelavcev je danes obvezna sestavina vsakdana. Najbolj se boste izkazali, če boste podatke prikazali v lično upodobljenih grafikonih, te pa v skladni in dopadljivi računalniški predstavitvi.

 

POTREBNO PREDZNANJE

Poznavanje osnov dela v grafičnem okolju Windows.

 

TRAJANJE TEČAJA

Tečaj traja 16 šolskih ur.