WORD

  • 21 ur
  • 1 x tedensko v popoldanskih oziroma večernih urah

Vsem, ki še niste uporabljali računalnika in tudi vsem, ki že uporabljate, vendar bi radi sistematično dopolnili in nadgradili svoje znanje za učinkovitejšo izrabo le-tega.

Naučili  se boste  osnov delovanja urejevalnika besedil, izdelovati, popravljati in tiskati besedila, jih oblikovati in urejati, oblikovati strani, uporabljati glavo in nogo besedila, izdelovati tabele v dokumentu, vključevati slike v besedilo in uporabljati posebna orodja.

Spoznali boste  delo z dokumenti… kako dokument kreirati, poimenovati, shraniti, kako zapreti obstoječi dokument, kako ga popravljati in natisniti. Seznanili  se boste tudi z oblikovanjem in urejanjem besedila… kako se premikati po besedilu, kako ga označevati, oblikovati, kopirati, prenašati, brisati, deliti in vezati besede, oblikovati odstavke, jih označiti  in oštevilčiti, iskati in zamenjavati posamezne dele besedila. Znali boste uporabljati tabulatorje, obrobe in senčenja, razvrščanje in uporabo posebnih znakov.

Vsebina tečaja vključuje tudi oblikovanje strani z uporabo preloma strani, nastavitve glave in noge besedila, oštevilčenje ter besedila v stolpcih. Obravnavana bo uporaba tabel v besedilu, vstavljanje, oblikovanje tabel, pretvarjanje besedila v tabelo in obratno ter vstavljanje matematičnih enačb v besedilo. Za popestritev besedil vas bomo naučili tudi, kako vključevati slike v dokument, oblikovanje okvirja in slike.

CENA TEČAJA SE PRILAGAJA GLEDE NA ŠTEVILO UR IN ŠTEVILO TEČAJNIKOV V SKUPINI

PRIJAVI SE