LOKALNA TOČKA SVOS2021-01-05T13:00:14+01:00

LOKALNA TOČKA SVOS

Izobraževalni center Geoss d.o.o. je od leta 2020 lokalna točka za izvajanje SVOS (Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti), ki deluje pod okriljem Andragoškega centra Slovenija. SVOS je edini inštrument v Sloveniji, s pomočjo katerega lahko brezplačno preverite vaše digitalne spretnosti, hkrati pa tudi ostale temeljne spretnosti, tako besedilne kot matematične.

NAMEN je z rezultati ocenjevanja spretnosti pomagati odraslim pri odločitvah za nadaljnje učenje in izobraževanje, tudi za spremembo poklicne in zaposlitvene poti.

IZVEDBA
Svetovalec na lokalni točki vam bo omogočil dostop do reševanja SVOS vprašalnika s pomočjo katerega lahko vsi odrasli ocenite svoje digitalne in tudi ostale temeljne spretnosti, tako besedilne kot matematične. Po reševanju vprašalnika SVOS boste dobili vpogled v vaše spretnosti in lažje izbrali izobraževalni program, prilagojen vašim spretnostim. Možnost se boste imeli vključiti v izobraževanja, tudi brezplačna in dostopna vsem. Če se boste želeli o svojih rezultatih posvetovati, se boste lahko dogovorili za svetovalni pogovor.

KAKO SODELOVATI?
Za vse potrebne informacije o SVOS in izobraževanjih ter pomoč in svetovanje kontaktirajte Izobraževalni center Geoss d.o.o.

Več o inštrmentu SVOS TUKAJ.

VSE NOVICE LOKALNE TOČKE SVOS

Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.