KORAK – Kompetence za razvoj kariere – Z vami tudi v času izrednih razmer!

Obveščamo vas, da je izvedba izobraževalnih programov v okviru projekta KORAK – Kompetence za razvoj kariere začasno prekinjena. Informiranje o projektu in svetovalne dejavnosti potekajo nemoteno v času uradnih ur na daljavo.

Vas morda zanima učenje tujih jezikov, računalniških veščin, komunikacije, bi si želeli izvedeti več na temo osebnostne rasti, zdravega življenja itd.? Izobraževalne vsebine nam lahko predlagate tudi sami, z veseljem vam prisluhnimo in ob zadostnem zanimanju organiziramo program na željeno temo. Vabljeni tudi predstavniki podjetij in društev, ki bi svojim zaposlenim oz. članom želeli omogočiti izobraževalni program, da nas kontaktirate in nam predstavite svoje želje in potrebe. Brezplačne programe bomo izvajali vse do leta 2022.

Dosegljivi smo od ponedeljka do četrtka od 9. do 11. ure in od 13. do 16. ure in vsak petek od 9. do 13. ure na telefonu 031 737 399  in elektronski pošti klavdija@ic-geoss.si. Po predhodnem dogovoru smo dosegljivi tudi preko spletne aplikacije Skype, uporabniško ime: Klavdija IC GEOSS.

2020-05-18T09:46:07+02:00