Brezplačen tečaj Osebna rast in uspeh

V mesecu februarju organiziramo tečaj Osebna rast in uspeh. Gre za brezplačen 40 urni tečaj z izvajalko Lilijano Mandelj, ki je že vrsto let zaposlena na področju kadrovanja, samostojna podjetnica, opravljena ima izobraževanja in licence NLP Praktik, Mediacija, Gospodarska mediacija, Trener, strokovni izpit za delo z brezposelnimi osebami, svetovalec generalist in svetovalec za razvoj človeških virov pri JAPTI.

Poznate svoj osebnostni tip – flagmatik, sangvinik, melanholik, kolerik? Se želite naučiti kako na ustrezen način podati kritiko, bolj samozavestno nastopati pred drugimi? Ste prepričani, da nečesa ne zmorete in bi se radi otresli nepodpirajočih prepričanj? Prijavite se na tečaj, kjer boste izvedeli vse to (in še marsikaj drugega) in naredili nekaj zase.

Tečaj se prične 2. februarja in bo potekal online, dvakrat tedensko (torki in četrtki) med 17.00 in 20.00 uro. Izkoristite priložnost za brezplačno nadgrajevanje vašega znanja in se prijavite na povezavi: https://bit.ly/3nBGHMj.  Za več informacij lahko pokličete na 031 737 399 ali pišete na info@ic-geoss.si.

V tečaj se lahko vključijo zaposlene in brezposelne osebe s prebivališčem ali zaposlitvijo v eni od osrednjeslovenskih regij. Obveznost udeležencev tečaja je vsaj 80 % prisotnost.