Vabimo vas na Delavnico za izvajanje terapevtskega vrtnarjenja in terapevtskega kuhanja
za osebe z motnjami v duševnem razvoju

Izobraževalni center Geoss in Zveza Sožitje organizirata spletno delavnico Izvajanje terapevtskega vrtnarjenja in terapevtskega kuhanja za osebe z motnjami v duševnem razvoju. MeTURA – Nazaj h koreninam je projekt, ki raziskuje nove možnosti vseživljenjskega učenja za osebe z motnjami v duševnem razvoju in njihove družine. V projektu se projektni partnerji osredotočajo na aktivnosti terapevtskega vrtnarjenja in terapevtskega kuhanja, kako izvajati te aktivnosti in kakšne so njihove dobrobiti.

Delavnica bo potekal v torek, 25. maj 2021, na spletni povezavi:  https://bit.ly/3uIql96

Potek:

10:00–10:10      Uvodni pozdrav in predstavitev sodelujočih organizacij, Tjaša Kozlevčar (IC Geoss) in Jasmina Kebe (Zveza Sožitje)

10:10–10:50      Projekt MeTURA: Kako izvajati terapevtsko vrtnarjenje in terapevtsko kuhanje za osebe z motnjami v duševnem razvoju

10:50-11:00       Pavza

11:00–11:30      Utrinki in izkušnje z izvedbo MeTURA delavnic terapevtskega vrtnarjenja in terapevtskega kuhanja, predstavniki VDC Zasavje-enota Litija, VDC Sožitje Ptuj in VDC Sožitje Maribor

11:30-12:00       Terapevtsko vrtnarjenje v Sloveniji, Irena Boršnik, CUDV Draga

Dogodek se snema z namenom promocije oz. poročanja o dogodku. Z udeležbo na dogodku soglašate z opredeljenim pogojem. Za več informacij pokličite na 031 737 399 ali pišite na eu-projects@ic-geoss.si.

Vabilo