Preverite in okrepite vaše digitalne spretnosti!

Digitalne spretnosti postajajo vse bolj pomembne za vsakdanje življenje, sploh v času epidemije. Dobro razvite digitalne spretnosti nam omogočajo, da se lažje znajdemo v različnih situacijah, da se lažje spopadamo z različnimi tehnologijami, s katerimi se srečujemo povsod in ki se razvijajo iz dneva v dan.
Izkoristite priložnost, preverite in okrepite vaše digitalne spretnosti! V okviru nacionalnega projekta vam je brezplačno na voljo SVOS (Spletni Vprašalnik Ocenjevanje Spretnosti), edini inštrument v Sloveniji, s pomočjo katerega lahko preverite vaše digitalne spretnosti kot tudi ostale temeljne spretnosti, tako besedilne kot matematične.

Andragoški center Slovenije v sodelovanju z organizacijami za izvajanje SVOS, t.i. lokalnimi točkami po celi Sloveniji, omogoča reševanje vprašalnika vsem odraslim, ki jih zanima, kakšne so njihove spretnosti in kako jih okrepiti. Po reševanju vprašalnika SVOS boste dobili vpogled v vaše spretnosti in izbrali izobraževalni program za razvoj digitalnih spretnosti, prilagojen vašim spretnostim. Možnost se boste imeli vključiti v izobraževanja, določena tudi brezplačna in dostopna vsem.

Tudi Izobraževalni center Geoss bo postal ena od lokalnih točk, ki deluje online in kjer boste dobili vse potrebne informacije o SVOS in izobraževanjih ter pomoč in svetovanje strokovnjakov. Vsi, ki bi želeli vprašalnik rešiti nam pišite na info@ic-geoss.si ali pokličite na 031 759 355 in omogočili vam bomo dostop za reševanje vprašalnika in nudili potrebno podporo.

Vse informacije o spletnem vprašalniku SVOS najdete na spletni strani https://pismenost.acs.si/svos/.