Brezplačni tečaj Excel v okviru projekta KORAK – Kompetence za razvoj kariere

V okviru projekta »KORAK – KOMPETENCE ZA RAZVOJ KARIERE« organiziramo brezplačni 40-urni računalniški tečaj Excel. Tečaj bo potekal dvakrat tedensko ob 17:00 uri, začnemo 25. 2. 2020.

Programi so namenjeni tako zaposlenim kot brezposelnim osebam (starejšim od 45 let, prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo). Namen projekta je izboljšati kompetence oseb za boljšo zaposljivost na trgu dela ter osebni razvoj za aktivnejše delovanje v sodobni družbi.
S pomočjo obsežne ponudbe izobraževalnih programov lahko zdaj vsak poglobi in dopolni svoje znanje ali pa nadgradi svoje poklicne in osebne veščine.

Obvezna predhodna prijava preko spletne prijavnice TUKAJ, ali na telefonsko številko 031 759 3 oz. info@ic-geoss.si. Število mest je omejeno zato s prijavami pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini. Učenje pri nas poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju.

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

2020-05-21T11:26:21+01:00