Warning: Undefined array key "hidden" in /home/icgeoss/domains/ic-geoss.si/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Warning: Undefined array key "hidden" in /home/icgeoss/domains/ic-geoss.si/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-gallery.php on line 756

Z izvajanjem novega programa socialna aktivacija pričnemo 1. marca 2022

Program je namenjen brezposelnim osebam. Vključite se lahko, če ste polnoletna oseba, ki ima slovensko državljanstvo ali dovoljenje za stalno bivanje in ste prejemnik denarne socialne pomoči in/ali na Zavodu za zaposlovanje vpisani v evidenco kot brezposelna ali začasno nezaposljiva oseba ali pa ste zaradi kompleksne socialne problematike neaktivni.

V programu izvajamo aktivnosti za razvoj socialnih spretnosti in veščin, dvig funkcionalnih kompetenc in osebnostni razvoj. Spoznali boste delodajalce in različne organizacije iz lokalne skupnosti, pridobili delovne izkušnje, nova znanja in veščine ter vzpostavili socialne stike z ostalimi udeleženci.

V program socialne aktivacije se lahko vključite prek enotne točke na Centru za socialno delo in Uradu za delo, lahko pa kontaktirate tudi nas, izvajalca programa. Z vključitvijo pridobite denarno nagrado (0,80 €/h za dejansko prisotnost v programu), povrnjene imate stroške malice (3,70 €/dan ob prisotnosti najmanj 4 ure dnevno) in potne stroške (0,13 €/km ob oddaljenosti najmanj 1 km).

INFORMATIVNI DAN

10. 2. 2022, ob 10.00 uri, vabljeni na informativni dan, kjer bomo predstavili program in odgovarjali na vaša vprašanja glede vključitve in izvedbe programa. Imeli boste priložnost, da se za kratek čas pridružite skupini, ki program zaključuje in tako iz prve roke pridobili informacije, ki vas zanimajo.

Informativni dan bo potekal na našem sedežu, Cesta komandanta Staneta 2, 1270 Litija.

Za udeležbo je obvezno izpolnjevanje PCT pogoja.