Aktiven začetek leta v okviru programa Socialna aktivacija

 

Image may contain: 1 person, sitting, table and indoorV okviru projekta Socialna aktivacija – Točka Sodelovanja smo leto 2020 začeli zelo produktivno.

Spodbujali smo digitalno pismenost udeležencev, se lotili izdelave spletne strani in razvijanja poslovne ideje. Izvedli smo delavnico poklicne orientacije – priprava na zaposlitveni razgovor. Udeleženci so se, preko igre vlog, preizkusili v vlogi kandidata za novo delovno mesto, kot tudi v vlogi izpraševalca. Obiskali so nas predstavniki Zavoda RS za zaposlovanje. Mojca Borišek, svetovalka na Uradu za delo Litija, Andreja Železnik, svetovalka za delodajalce in Matej Krajšek, rehabilitacijski svetovalec, so nam ponudili izčrpne ter uporabne informacije na področju zaposlovnaja. Prav tako smo se v okviru učnega projetka začeli pripravljati na akcijo izmenjave oblačil.

Če bo celo leto tako produktivno, kot je bil mesec januar sploh ni dvoma, da bodo naši udeleženci zaključili pogram polni novih znanj in izkušenj.

Image may contain: text that says 'AKCIJA: IZMENJAVE OBLAČIL SOCIALNA AKTIVACIJA LITIJA lzobraževalni center Geoss Nošeno, malo rabljeno, enkrat rabljeno, nikoli rabljeno, staro, d še ni Za V smeti...'            No photo description available.

2020-05-12T09:27:10+01:00