VPIS V VIŠJO ŠOLO V Š.L. 2024/2025

vpis v višjo šolo za š.l. 2024/25

Dragi bodoči študentje in študentke!

Želite nadaljevati svoje izobraževanje na višji šoli? Odlična novica! Drugi prijavni rok za vpis v višje šole v šolskem letu 2024/25 bo potekal od 23. avgusta do 29. avgusta 2024. V tem času lahko oddate svoje prijave preko Višješolske prijavne službe. Po zaključku izbirnega postopka boste o izidu obveščeni do 23. septembra 2024.

Kako poteka vpis?

Ko prejmete obvestilo o uspešnosti vaše prijave, bo čas za uradni vpis na izbrano šolo. To boste morali storiti do 1.  oktobra 2024. Vpisi bodo potekali v vnaprej določenih terminih, o katerih boste pravočasno obveščeni.

Kaj če zamudim prijavni rok? Ali bodo še prosta mesta?

Če po drugem prijavnem roku ostanejo še prosta mesta, se lahko vpišete neposredno na šoli. Ti vpisi bodo možni do zapolnitve vseh mest, najkasneje do 9. oktobra 2024. Sprejemali vas bomo glede na vrstni red prispelih informativnih prijavnic.

→ Za izpolnitev informativne prijavnice kliknite tukaj. Po prejeti prijavnici vas bo kontaktirala referentka za študentske zadeve, ki vam bo posredovala vse potrebne informacije in vas vodila skozi nadaljnje korake. Vpisi bodo potekali po vnaprej dogovorjenih terminih, da bo proces čim bolj tekoč in brez zapletov.

Ne zamudite te priložnosti za nadgradnjo svojega znanja in spretnosti na višji šoli. Za dodatne informacije se lahko obrnete na Višješolsko prijavno službo ali neposredno na šolo, kjer želite nadaljevati svoje izobraževanje.

Veselimo se vašega vpisa in srečanja z vami na višji šoli!