Brezplačni tečaji v okviru projekta KORAK

Poglobite svoja znanja, bodite lažje zaposljivi ali pa bolj učinkoviti na delovnem mestu!

Izobraževalni center Geoss ponuja skupaj s partnerji v okviru projekta »KORAK – KOMPETENCE ZA RAZVOJ KARIERE« različna brezplačna usposabljanja in izobraževanja!

Programi so namenjeni tako zaposlenim kot brezposelnim osebam (starejšim od 45 let, prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo). Namen projekta je izboljšati kompetence oseb za boljšo zaposljivost na trgu dela ter osebni razvoj za aktivnejše delovanje v sodobni družbi.
S pomočjo obsežne ponudbe izobraževalnih programov lahko zdaj vsak poglobi in dopolni svoje znanje ali pa nadgradi svoje poklicne in osebne veščine.

Projekt se bo izvajal vse do oktobra 2022.

Za več informacij in prijave nas pokličite na 031 759 355 ali pa nam pišite na info@ic-geoss.si. Število mest je omejeno zato s prijavami pohitite in si zagotovite svoje mesto v skupini. Učenje pri nas poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju.

VEČ o projektu

Vabljeni, da stopite z nami korak naprej!

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

2021-01-15T08:38:20+02:00