Multiplikativni dogodek projekta LYBER

Projekt LYBER se počasi zaključuje in zato smo 26. februarja v prostorih Izobraževalnega centra Geoss organizirali multiplikativni dogodek, na katerem smo udeležencem predstavili potek projekta. Dogodek je hkrati potekal v živo, spremljali pa so ga lahko tudi gledalci online.

Multiplikativni dogodek se je pričel s pozdravnim nagovorom direktorice Sabine Rovšek, sledilo pa je predavanje o pomenu čustvene inteligence in njeni povezavi s poslovnim komuniciranjem. Po predstavitvi čustvene inteligence je sledila izčrpna predstavitev projekta LYBER – Naj bodo mladi odporni! Predstavili smo glavne cilje, aktivnosti in rezultate projekta. Udeleženci so lahko tekom predstavitve testirali tudi naš vprašalnik za oceno čustvene inteligence pri mladih, ki ga najdete na naslednji povezavi: https://forms.gle/Zb8udZsyzhVj56qJ7

Sledil je kratek odmor, nato pa delavnice na temo čustvene inteligence. Aktivnosti, ki so jih udeleženci spoznali in testirali so bile razvite v sklopu projekta in so namenjene izboljšanju različnih vidikov čustvene inteligence. V zaključnih fazah dogodka so udeleženci podali svoja mnenja glede projekta in ocenili potek samega dogodka. Dogodek smo zaključili z neformalnim druženjem.

Vsem udeležencem bi se radi zahvalili za udeležbo in sodelovanje.

Če vas dogodek morda zanima, nas lahko kontaktirate na eu-projects@ic-geoss.si in vam lahko posredujemo kopijo posnetka ali pa transkripcijo dogodka.