Vabilo mladim mamam k sodelovanju v projektu Povezujmo se

Na Izobraževalnem centru Geoss sodelujemo v Erasmus+ projektu “Povezujmo se”, o katerem smo že pisali tukaj. Cilj projekta je opolnomočiti mlade mame in nasloviti ter ozaveščati o problematiki osamljenosti, s katero se mlade mame pogosto soočajo. Rešitve za omenjen problem bomo iskali preko vzpostavitve spletnih usposabljanj, mreženja in nudenja podpore. V sodelovanju s ciljno skupino projekta (mlade mame med 18 in 30 letom starosti) želimo pripraviti učni načrt in učni program, ki bosta temeljila na aktivnostih povezanih z umetnostjo in bosta mladim mamam omogočala opolnomočenje in povezovanje z drugimi mamami v podobnih situacijah.

Mlade mame, stare od 18 do 30 let, vabimo k reševanju kratkega spletnega vprašalnika. S sodelovanjem pri vprašalniku nam boste pomagale pridobiti informacije kaj si mlade mame želite in potrebujete z vidika informiranosti in usposabljanj. Vprašalnik je anonimen, rezultati vprašalnika pa bodo uporabljeni zgolj za potrebe projekta “Povezujmo se”.

Vprašalnik je dostopen na povezavi TUKAJ.

Če bi želele sodelovati tudi pri izvedbi krajšega intervjuja, na zgoraj omenjeno tematiko, preizkušati razvite aktivnostih in se udeležiti usposabljanja, ki bo potekalo v Španiji septembra 2023, nas kontaktirajte na eu-projects@ic-geoss.si ali 031 759 355.