Poletni PUM-O

Slika: Freepik.com

Poleti je programu PUM-O vedno zelo pestro. Skozi vse leto, vsakomur, ki se vpisuje v program poudarjamo, da nismo šola in v poletnem času to tudi dokažemo. Program deluje neprekinjeno skozi celo poletje in vedno se dogaja ogromno zanimivih stvari. Tudi v letošnjem poletju bomo doživeli marsikaj. Najprej vas vabimo na:

  • Španske počitnice: skupaj s prostovoljkami iz Španije organiziramo za okoliške otroke. Pumovci poskrbimo za koordinacijo in nemoten potek programa, hkrati pa pomagamo pri reševanju vseh jezikovnih preprek, ki bi lahko nastale; prostovoljke iz Španije pa poskrbijo, da se igrivo naučimo osnov španskega jezika.

Počitnice potekajo od 11.7. do 14.7., so brezplačne, aktivne in poučne. Za prijavo pokličite na 051 600 615

  • Tabor slepih in slabovidnih: letošnje leto smo za zaključni projekt v programu zasnovali prijetno in povezovalno medgeneracijsko igro lov na zaklad, ki ga bomo prvič izvedli na taboru slepih, 19.7., v Moravčah. Igra je namenjena medgeneracijskemu spoznavanju in odkrivanju bogastev, ki nam jih lahko ponudi starejša generacija. Če vas zanima igra in bi jo radi preizkusili nas pokličite na 051 600 615
  • Zdravstvene delavnice: v zdravstvenem domu bodo preko poletja za nas organizirali različne delavnice namenjene preventivi in zdravemu življenjskemu slogu. Govorili bomo o skrbi za duševno zdravje, rekreaciji, tehnikah premagovanja stresa, samopregledovanju dojk, mod, zobni higieni in še marsičem.
  • Športne igre, izleti, kopanje na bazenu, sprehodi.

Če želite dobro družbo in aktivne počitnice, ter pomoč pri iskanju poti v svetu odraslih pokličite in se pridružite programu PUM-O.