Prvi dogodek projekta So I BeLiv

17. 4. 2023

Udeležili smo se 1. dogodka projekta So I BeLiv – Mednarodna konferenca Šibenik. Na dogodku smo projektni partnerji predstavili rezultate izvedene raziskave in sodelovali na okrogli mizi na temo Vpliv COVID-19 na mentalno zdravje mladih.

Projektni partnerji smo predstavili tudi mednarodno poročilo z naslovom Research on the impact that the COVID-19 crisis had on young people in Croatia, France, Italy, Slovenia and Spain. Poročilo je objavljeno v angleškem jeziku.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

7. 4. 2023

Približuje se prvi, od petih, dogodkov v okviru projekta “Socialne inovacije za boljše življenje” (So I BeLiv – Social Innovation for Better Living).

Dogodek bo potekal v Šibeniku (Hrvaška), 13. aprila 2023, v organizaciji hrvaškega partnerja Udruga mladih mladi u Europskoj uniji.  Na dogodku bomo projektni partnerji predstavili rezultate nacionalnih raziskav na temo Vpliv COVID-19 na mlade. Rezultati bodo, po dogodku, predstavljeni tudi na naši spletni strani in spletnih straneh vseh partnerjev.

AGENDA DOGODKA

V okviru projekta bodo sledili še:

  • Mednarodna konferenca Italija (september 2023),
  • Mednarodna delavnica Slovenija (januar 2024),
  • Izmenjava dobrih praks Španija (maj/junij 2024),
  • Zaključna mednarodna konferenca Francija (november 2024).

Če vas tematika zanima in bi se nam pridružili na katerih od prihodnjih dogodkih nam pišite na eu-projects@ic-geoss.si

Sodelujemo:

Pridruženi partnerji: