PUM-O projektno učenje mlajših odraslih2018-11-08T13:58:50+00:00

PUM-O
projektno učenje mlajših odraslih

VSE NOVICE PROJEKTA PUM-O

Program PUM-O – Projektno učenje mlajših odraslih sofinancira Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada, v okviru operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020.

Projektno učenje mlajših odraslih je projekt s katerim Izobraževalni center Geoss štarta v Ljubljani, na Celovški 62.

V PUM-O bomo skupaj razvijali tvoj potencial z namenom uspešnega vključevanja v izobraževanje, razvijanja poklicne identitete, uspešne socialne integracije, kreativnega preživljanja prostega časa, razvijanja samoiniciativnosti in podjetnosti ter tako uspešnega vključevanja na trg dela.

KAKO JE ORGANIZIRANO DELO? Na PUM-O se učimo projektno! To vključuje projektno delo po izbiri udeležencev (npr. zaključni izdelki, kot so film, gledališka igra, časopis, razstava, kuharska delavnica itd.) individualno delo s posameznim udeležencem v skladu z njegovimi potrebami (učenje za izpite, maturo, aktivnosti za iskanje zaposlitve, razvijanje interesov in ustvarjalnosti, pridobivanje različnih znanj in veščin) ter čas za interesne dejavnosti (šport, ustvarjalne delavnice, debatni krožek z aktualnimi temami, delavnice za osebnostno rast, izleti).

PUM-O JE ZATE, če si star od 15. do 26. let in imaš status brezposelne osebe in/ali trenutno nisi vključen v redno izobraževanje ali pa se pri šolanju soočaš s težavami…

POKLIČI 051 600 615 ali nam piši na pum-o@ic-geoss.si

Mentorji Sebastjan, Manja in Emilio čakajo, da te spoznajo!

Pridruži se nam!